Recensioner

HURRA! Utsedd till Årets svenska deckardebutant!

November 2016 

Bengt Eriksson, mångårig journalist inom populärkultur och flitig recensent av deckare och krim, bad mig för flera månader sedan att skicka ett recensionsexemplar av Diktaren. Sen hörde jag ingenting mer, fick annat att tänka på och glömde bort det hela. Tills jag plötsligt fick veta att han utsett mig till Årets svenska deckardebutant! Allra gladast blev jag kanske för hans omdöme om epilogen. Precis så tänkte jag själv!

Här är länken till hela recensionen https://deckarlogg.wordpress.com/2016/11/05/arets-svebnska-deckardebutant/

FullSizeRender (1)

FullSizeRender (2)

Bohusläningen tisdag 22 mars 2016. Första recensionen, vilken lycka! Jag var helt oförberedd och fick meddelandet på facebook innan jag hunnit öppna morgontidningen. Hela dagen gick i ett glädjerus. Telefonen ringde, två stora bokhandlare ville ha Diktaren och lokalradion ville ha en intervju. Det känns som ett kvitto på flera års arbete. Inte bara familj och vänner som gillar Diktaren!

Knappt hade den första upphetsningen lagt sig så kom nästa glädjechock, en stort uppslagen artikel i Lokaltidningen Stenungsund, Tjörn, Orust. Den artikeln var jag beredd på, men inte att den skulle täcka en hel sida!

Smålandsposten

Onsdag 6 april. Smålandsposten. Genom ett SMS från en kompis fick jag reda på recensionen i Smålandsposten. Helt obegripligt. Hur har de hittat min bok?

Lördag 8 april. Borås tidning, Blekinge Läns tidning, Barometern, Ystads Allehanda, Kristianstadsbladet. Rena ketchupeffekten.

Måndag 11 april. Trelleborgs Allehanda

Onsdag 23 november. Göteborgs-Posten.

fullsizerender

Måndag 11 april. Trelleborgs Allehanda

Onsdag 23 november. Göteborgs-Posten.